Sergiu
Cunescu

1923 - 2005
Am insa convingerea ca in situatia in care PSDR ar fi in pericol sa se dizolve in masa PDSR, se vor gasi persoane care vor reusi sa continue in demnitate firul vietii Partidului Social Democrat Roman. Eu voi fi printre ei fidel idealurilor noastre din trecut si din viitor." (Citat din Scrisoarea Deschisa a lui Sergiu Cunescu, din anul 2000, in care condamna conducerea PSDR pentru ca s-a predat PDSR).

Mesajul adresat Majestăţii Sale, Regele Mihai I, cu prilejul aniversării a 80 de ani

SIRE,

Partidul Social Democrat “Constantin Titel Petrescu”, vă adresează cele mai calde urări de sănătate şi fericire, Maiestăţii Voastre şi Familiei Regale, cu prilejul aniversării a 80 de ani de viaţă şi a sărbătoririi zilei onomastice, de Sfinţii Mihail şi Gavril.

Ne face o deosebită plăcere să amintim de colaborarea fructuasă avută de Maiestatea Voastră, cu liderii partidelor politice, printre care şi Constantin Titel Petrescu, pentru înfăptuirea actului istoric de la 23 August 1944.

Cuprinderea în titlul partidului nostru, a numelui lui Constantin Titel Petrescu, personalitatea definitorie pentru social-democraţia română în viziune modernă arată că, linia politică independentă fără compromisuri promovată de el este continuată de noi astăzi.

Partidul Social Democrat “Constantin Titel Petrescu”, prin vechea gardă de veterani social-democraţi ce se găsesc în conducerea sa, reprezintă singura formaţiune politică social-democrată din România ce are legitimitate istorică.

Sire, am fi bucuroşi dacă ne-aţi acorda o audienţă.

Vă rugăm, să primiţi omagiile noastre sincere.

PREŞEDINTE

Constantin V. IONESCU

Lasă un comentariu

 

 

 

Poţi folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>