Recent Comments

    Vizita PvdA Olanda la PSD-CTP

    În perioada 29 – 31 mai a.c. o delegaţie mixtă din partea Partidului Muncii din Olanda – PvdA şi din partea Fundaţiei Alfred Mozer – AMS, va efectua o vizită în România.

    Delegaţia din Olanda are următoarea componenţă:

    • Alvaro Pinto SCOLTBACH – Secretar internaţional şi prim – vicepreşedinte al PvdA;
    • Coen STORK – Membru în conducerea Fundaţiei Alfred Mozer, fost ambasador al Olandei în România;
    • Frans TIMMERMANS – Parlamentar, responsabil pentru probleme europene;
    • Maaike TIMMERS – Membru în conducerea Fundaţiei Alfred Mozer.

    Scopul vizitei îl constituie evaluarea situaţiei politice actuale şi a problematicii din mişcarea social – democrată din România.

    La solicitarea părţii olandeze, în ziua de joi 31 mai, orele 10,00 – 11,00, la sediul partidului nostru, este programată o întâlnire cu dl. Constantin V. Ionescu, preşedintele Partidului Social Democrat “Constantin Titel Petrescu”, care va fi însoţit de cadre din Conducerea Centrală a partidului.

    La acestă întâlnire vor fi abordate probleme privind colaborarea dintre cele două partide ca şi sprijinul pe care–l poate oferi Partidul Muncii din Olanda – PvdA, Partidului Social Democrat “Constantin Titel Petrescu” în demersul său de a accede în Internaţionala Socialistă.

    Noi Partidul Social Democrat “Constantin Titel Petrescu” ne considerăm prin vechea gardă de veterani, urmaşii legitimi şi continuatorii fireşti ai Partidului Social Democrat Independent fondat şi condus de Constantin Titel Petrescu în anul 1946, după sciziunea produsă în Partidul Social Democrat, de grupul trădător procomunist condus de Lothar Rădăceanu şi Ştefan Voitec.

    Partidul nostru se revendică de la Constantin Titel Petrescu personalitate definitorie pentru social–democraţia română, în viziune modernă.

    Nu putem să nu constatăm cu regret, că partidul nostru se bucură de atenţia unor partide importante din Europa Occidentală şi este prea adesea ignorat de mass–media românească.

    Preşedinte

    Constantin V. Ionescu

    Comments are closed.