Sergiu
Cunescu

1923 - 2005
Am insa convingerea ca in situatia in care PSDR ar fi in pericol sa se dizolve in masa PDSR, se vor gasi persoane care vor reusi sa continue in demnitate firul vietii Partidului Social Democrat Roman. Eu voi fi printre ei fidel idealurilor noastre din trecut si din viitor." (Citat din Scrisoarea Deschisa a lui Sergiu Cunescu, din anul 2000, in care condamna conducerea PSDR pentru ca s-a predat PDSR).

Vizita preşedintelui Internaţionalei Socialiste – Antonio Guterres în România

COMUNICAT DE PRESĂ

(Cu privire la vizita preşedintelui Internaţionalei Socialiste – Antonio Guterres în România şi întâlnirile D-sale cu partide social-democrate din România)

Partidul Social Democrat “Constantin Titel Petrescu” (PSD-CTP) îşi exprimă surprindere şi nedumerire, faţă de neincluderea în programul vizitei preşedintelui Internaţionalei Socialiste – Dl. Antonio Guterres în România, a unei întâlniri şi cu partidul nostru. Ne place să credem că acestă omisiune nu se datorează sugestiilor Partidului Social Democrat – PSD (fost PDSR), partid ce se erijează în singurul reprezentant al social-democraţiei române.

Partidul Social Democrat “Constantin Titel Petrescu”, prin vechea gardă de veterani social-democraţi ce se găsesc în conducerea sa, este continuatorul şi şuccesorul Partidului Social Democrat Independent condus de Constantin Titel Petrescu, fiind singura formaţiune politică social-democrată din România ce are legitimitate istorică. Cuprinderea în titlul partidului nostru, a numelui lui Constantin Titel Petrescu, arată că linia politică independentă fără compromisuri promovată de el este continuată de noi astăzi.

Constantin Titel Petrescu este personalitatea definitorie pentru social-democraţia română în viziune modernă.

Preşedinte

Constantin V. IONESCU

You must be logged in to post a comment.