Sergiu
Cunescu

1923 - 2005
Am insa convingerea ca in situatia in care PSDR ar fi in pericol sa se dizolve in masa PDSR, se vor gasi persoane care vor reusi sa continue in demnitate firul vietii Partidului Social Democrat Roman. Eu voi fi printre ei fidel idealurilor noastre din trecut si din viitor." (Citat din Scrisoarea Deschisa a lui Sergiu Cunescu, din anul 2000, in care condamna conducerea PSDR pentru ca s-a predat PDSR).

Decizia Primului Ministru Călin Popescu Tăriceanu de a nu mai demisiona

Partidul Social Democrat “Constantin Titel Petrescu” salută decizia primului-ministru Călin Popescu Tăriceanu de revocare a anunţatei demisii şi continuarea mandatul pentru rezolvarea problemelor grave apărute datorită inundaţiilor catastrofale din acest an, luarea măsurilor necesare pentru integrarea României în Uniunea Europeană la 1 ianuarie 2007 şi continuarea reformei în Justiţie, cu asumarea răspunderii în faţa Parlamentului.

Partidul Social Democrat “Constantin Titel Petrescu” succesor legitim al mişcării socialiste-muncitoreşti din România – consecvent principiilor sale de apărător al intereselor celor mulţi şi necăjiţi, s-a opus întotdeauna acţiunilor politicianiste ce avantajează politicienii în detrimentul acţiunilor în interesul poporului şi al ţării.

Organizarea acum a alegerilor parlamentare anticipate, deşi ar fi oferit o şansă în plus pentru Partidul Social Democrat “Constantin Titel Petrescu”, care este un partid neparlamentar, ar fi însemnat o lipsă de respect şi compasiune pentru pierderile de vieţi omeneşti, o lipsă de responsabilitate pentru imensele pierderi materiale şi distrugeri provocate de inundaţii şi o cheltuială inutilă de fonduri ce pot fi folosite pentru refacerea zonelor calamitate.

Poziţia promotorilor şi susţinătorilor alegerilor anticipate se situează în totală contradicţie cu opinia publică românească.

Preşedinte

Constantin V. IONESCU

Lasă un comentariu

 

 

 

Poţi folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>