Recent Comments

    Implicarea Armatei Române pentru înlăturarea consecinţelor inundaţiilor

    Partidul Social Democrat “Constantin Titel Petrescu” aduce un prinos de recunoştinţa faţă de Armata Română pentru implicarea sa, în ajutorarea persoanelor sinistrate şi la înlăturarea consecinţelor grave apărute datorită inundaţiilor catastrofale din acest an. Armata a fost la datorie şi de această dată, nu degeaba în toate sondajele, Armata Română se bucură de încrederea cea mai mare din partea românilor.

    Poziţia foştilor şi actualilor guvernanţi privind desfiinţarea serviciului militar obligatoriu se situează în totală contradicţie cu opinia publică românească. Aprobarea de către Guvernul Tăriceanu a unei legi privind desfiinţarea serviciului militar obligatoriu din 2007, este o gravă eroare cu consecinţe greu de prevăzut pentru viitorul ţării noastre, care va fi lipsită de un sprijin eficient în momente deosebite. Sperăm ca lecţia inundaţiilor îi va face pe guvernanţi să reflecteze mai mult asupra acestui lucru şi să renunţe la promovarea acestei legi.

    Partidul Social Democrat “Constantin Titel Petrescu” se pronunţă ferm împotriva desfiinţării serviciului militar obligatoriu, considerând că Armata este instituţia fundamentală a ţării noastre, o şcoală de educaţie, responsabilizare şi maturizare pentru tinerii noştri.

    Preşedinte

    Constantin V. IONESCU

    Comments are closed.