Sergiu
Cunescu

1923 - 2005
Am insa convingerea ca in situatia in care PSDR ar fi in pericol sa se dizolve in masa PDSR, se vor gasi persoane care vor reusi sa continue in demnitate firul vietii Partidului Social Democrat Roman. Eu voi fi printre ei fidel idealurilor noastre din trecut si din viitor." (Citat din Scrisoarea Deschisa a lui Sergiu Cunescu, din anul 2000, in care condamna conducerea PSDR pentru ca s-a predat PDSR).

Poziţia PSD-CTP privind încetarea acordului cu FMI

Partidul Social Democrat “Constantin Titel Petrescu” cosideră decizia Guvernului României de a înceta acordul cu Fondul Monetar Internaţional – FMI salutară şi un lucru pozitiv, deorece Guvernul îşi asumă întreaga responsabilitate pentru politicile economice promovate, făra a mai da vină pe constrângerile impuse de FMI.

Partidului Social Democrat “Constantin Titel Petrescu” consideră alarmantă, creşterea deficitului comercial al României de la 5 miliarde de euro în 2004, la 8 miliarde de euro în anul curent, în special prin importul de bunuri de consum şi nu prin achiziţii pentru investiţii în dezvoltare şi solicită Guvernul să promoveze politici de sprijinire a exportului românesc şi de dezvoltare în ţară a producţiei de bunuri de consum, numai aşa se poate asgura o dezvoltare economică sănătoasă şi o creşterea a numărului de locuri de muncă.

Partidul Social Democrat “Constantin Titel Petrescu” solicită actualilor guvernanţi şi în special Alianţei D.A. (PNL-PD), să-şi respecte promisiunile făcute în campania electorală la alegerile din 2004, în care au venit cu sloganul „să trăim bine”, prin promovarea acelor politici economice care să asigure o dezvoltare durabilă a ţării şi o creştere a nivelului de trai pentru toţi cetăţenii.

Preşedinte

Constantin V. IONESCU

You must be logged in to post a comment.