Sergiu
Cunescu

1923 - 2005
Am insa convingerea ca in situatia in care PSDR ar fi in pericol sa se dizolve in masa PDSR, se vor gasi persoane care vor reusi sa continue in demnitate firul vietii Partidului Social Democrat Roman. Eu voi fi printre ei fidel idealurilor noastre din trecut si din viitor." (Citat din Scrisoarea Deschisa a lui Sergiu Cunescu, din anul 2000, in care condamna conducerea PSDR pentru ca s-a predat PDSR).

Poziţia PSD-CTP faţă de amplasarea pe teritoriul naţional de baze militare americane

Partidul Social Democrat “Constantin Titel Petrescu” a aflat cu surprindere si neliniste, dintr-un interviu cu ministru de externe al României – Razvan Ungureanu ce se arata foarte încântat, ca secretarul de stat al Statelor Unite ale Americii – Condoleezza Rice urmeaza sa soseasca în tara noastra pentru semnarea acordului privind amplasarea de baze militare americane în România.

Partidul Social Democrat “Constantin Titel Petrescu” se pronunta împotriva amplasarii pe teritoriul national de baze militare straine cu caracter permanent, indiferent de tara de provenienta, considerând ca prin aceasta, suveranitatea tarii noastre este afectata.

Partidul Social Democrat “Constantin Titel Petrescu” se pronunta pentru respectarea de catre tara noastra a angajamentele ce-i revin ca membru cu drepturi si obligatii în cadrul aliantei NATO – alianta din care face parte, dar se opune amplasarii de baze militare ale unui stat pe teritoriul national, chiar daca este vorba de cel mai important membru al NATO – Statele Unite ale Americii.

Partidul Social Democrat “Constantin Titel Petrescu” considera ca amplasarea de baze militare straine pe teritoriul national, este o problema de mare importanta pentru viitorul tarii noastre, ce nu poate fi hotarâta de un guvern aflat temporar la putere ci de însusi poporul român în cadrul unui referendum national.

Preşedinte

Constantin V. IONESCU


Similare:

  1. Poziţia PSD-CTP faţă de Legea Administraţiei Publice Locale şi aderarea la NATO

  2. Poziţia PSD-CTP faţă de Legea Administraţiei Publice Locale şi aderarea la NATO

  3. Poziţia PSD-CTP faţă de Legea Administraţiei Publice Locale şi aderarea la NATO

  4. Poziţia PSD-CTP faţă de Legea Administraţiei Publice Locale şi aderarea la NATO

  5. Poziţia PSD–CTP faţă de Referendumul pentru aprobarea noii Constituţii

Lasă un comentariu

 

 

 

Poţi folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>