Sergiu
Cunescu

1923 - 2005
Am insa convingerea ca in situatia in care PSDR ar fi in pericol sa se dizolve in masa PDSR, se vor gasi persoane care vor reusi sa continue in demnitate firul vietii Partidului Social Democrat Roman. Eu voi fi printre ei fidel idealurilor noastre din trecut si din viitor." (Citat din Scrisoarea Deschisa a lui Sergiu Cunescu, din anul 2000, in care condamna conducerea PSDR pentru ca s-a predat PDSR).

1 Mai 2013

Partidul Social Democrat al Muncitorilor PSDM a sarbatorit ziua de 1 MAI – Sarbatoarea Internationala a Muncii prin; MITING si MARS ce s-au desfasurat dupa urmatorul program:

  • intre orele 11.00 – 12.30 – Miting in Piata Victoriei,
  • intre orele 12.30 – 14.00 – Mars pe traseul: Piata Victoriei – Calea Victoriei – Piata Natiunile Unite – Bld. Natiunile Unite – Bld. Libertatii – Rond George Cosbuc – Str. Mitropolit Nifon – Piata Libertatii – Str. Constantin Istrati – Parcul Filaret,
  • intre orele 14.00 – 14.30 – Miting – rememorarea zilei de 1 Mai 1890 – prima sarbatorire a zilei de 1 Mai in Romania.

La mitingul din Piata Victoriei au tinut discursuri:

  • presedintele executiv al partidului – Constantin V. Ionescu (linc la Cuvantare – anexata),
  • presedintele partidului care a prezentat “Starea Natiunii” situatia in care a fost adusa tara noastra de guvernarile postdecembriste iresponsabile,
  • invitatii, sefi ai organizatiilor judetene, alti membrii de partid.

La miting si mars au fost prezentate benere si plancarte foarte sugestive (vezi foto anexe), pentru prezentarea partidului si a programului sau.

You must be logged in to post a comment.