Sergiu
Cunescu

1923 - 2005
Am insa convingerea ca in situatia in care PSDR ar fi in pericol sa se dizolve in masa PDSR, se vor gasi persoane care vor reusi sa continue in demnitate firul vietii Partidului Social Democrat Roman. Eu voi fi printre ei fidel idealurilor noastre din trecut si din viitor." (Citat din Scrisoarea Deschisa a lui Sergiu Cunescu, din anul 2000, in care condamna conducerea PSDR pentru ca s-a predat PDSR).

Preşedintele Klaus Iohannis nu o revocǎ pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat în seara zilei de 16 aprilie 2018 cǎ nu va da curs propunerii ministrului Justiţiei de revocare a procurorului-şef al DNA Laura Codruţa Kovesi, lucru de altfel previzibil, dupa declaratiile facute anterior. Intrebarea care se pune; de ce i-a trebuit aşa de mult timp? Rǎspunsul la aceastǎ întrebare este simplu, decizia lui Klaus Iohannis a fost luatǎ dupǎ efectuarea vizitei ministrului de externe al Franţei Jean-Yves Le Drian, din zilele de 11-12 aprilie 2018, în fapt reprezentantul puterilor coloniale ale României de azi.

În aceasta situaţie considerǎm anunţul ministrului Justitiei prin care ne spune cǎ Guvernul va contesta la Curtea Constiţionalǎ decizia preşedintelui Klaus Iohanis este pierdere de timp. Daca guvernanţii actuali doresc sincer sǎ înceapǎ eliberarea României de sub tutela puterilor coloniale, trebuie sǎ întreprindǎ demersurile legale pentru desfiinţarea parchetele speciale DNA şi DIICOT ce trebuie trecute ca secţii specializate în subordinea Ministerului Public. Aceste parchete au fost înfiinţate la cererea “partenerului strategic cel mai important” şi funcţioneaza în afara prevederilor constituţionale de la Art. 131 din Constituţie, ce menţioneazǎ cǎ “Parchetele funcţioneazǎ pe lângǎ instanţele de judecatǎ” nici-de-cum ca parchete autonome cu buget propriu, etc..

Dragi români trebuie sǎ ne unim şi sǎ declanşǎm lupta pentru eliberare naţionalǎ, sǎ spunem STOP jefuirii ţǎrii noastre şi sǎ scoatem poporul român din robia în care a fost adus de toate guvernele care s-au succedat la putere dupa Decembrie 1989.

Aşa dupa cum spune şi deviza noastrǎ, vǎ facem chemarea:

VENIŢI CU NOI,

SǍ NE LUǍM ŢARA ÎNAPOI!

You must be logged in to post a comment.