Sergiu
Cunescu

1923 - 2005
Am insa convingerea ca in situatia in care PSDR ar fi in pericol sa se dizolve in masa PDSR, se vor gasi persoane care vor reusi sa continue in demnitate firul vietii Partidului Social Democrat Roman. Eu voi fi printre ei fidel idealurilor noastre din trecut si din viitor." (Citat din Scrisoarea Deschisa a lui Sergiu Cunescu, din anul 2000, in care condamna conducerea PSDR pentru ca s-a predat PDSR).

Comunicat privind Alegerile pentru Parlamentul European 2019

Comunicat

Partidul Social Democrat al Muncitorilor PSDM nu a reuşit să depună lista de candidaţi la Alegerile pentru Parlamentul European din 26.05.2019, datorită condiţiei impuse de legea acestor alegerilor, respectiv depunerea listelor cu semnăturile a 200.000 de susţinatori.

Partidul Social Democrat al Muncitorilor PSDM recomandă membrilor şi susţinătorilor săi să mearga duminică 26.05.2019 la vot şi să voteze lista Partidului Social Democrat PSD întrucat acest partid a făcut primii paşi pentru apararea intereselor poporului român si schimbarea statutului ţării noastre în Uniunea Europeana.

Cu privire la referendumul convocat de preşedintele Klaus Iohannis il considerăm inutil, fiind convocat cu scopul de a face propaganda electorală în favoarea PNL-ului şi ca atare recomandăm membrilor si simpatizanţilor noştrii să nu voteze la acest referendum.

Preşedinte Executiv
Constantin V. Ionescu

Lasă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML