Sergiu
Cunescu

1923 - 2005
Am insa convingerea ca in situatia in care PSDR ar fi in pericol sa se dizolve in masa PDSR, se vor gasi persoane care vor reusi sa continue in demnitate firul vietii Partidului Social Democrat Roman. Eu voi fi printre ei fidel idealurilor noastre din trecut si din viitor." (Citat din Scrisoarea Deschisa a lui Sergiu Cunescu, din anul 2000, in care condamna conducerea PSDR pentru ca s-a predat PDSR).

Veniti cu noi!

Este timpul şi momentul schimbării şi înoirii clasei politice din ţara noastră. Actuala clasă politică reprezentată de partide parlamentare, ce s-au succedat alternativ sau au fost împreună la putere de peste 22 ani, cu rezultatele cunoscute; noi trăim din rău în mai rău iar ei trăiesc din bine în mai bine, fiind tot mai bogaţi şi aroganţi, s-a compromis definitiv, datorită prestaţiei lor politice şi a numeroaselor scandaluri de corupţie în care a fost implicată. Este în puterea Dvs. a celor care manifestati în stradă, să schimbaţi această clasă politică, implicându-vă în viaţa politică a ţării.

Formular: Inscriere in PSDM

Date de Identificare
Domiciliu
Nume:
Prenume:
CNP:
Seria si nr. BI/CI:
Data Nasterii:
Studii:
Profesie:
Tara:

Judet:
Localitate:
Strada:
Numar:
Bloc:
Etaj:
Apartament:
Date de contact:
Email:
Mobil:
Comentariu:

Partidul Social Democrat al MuncitorilorPSDM reprezintă o bază credibilă de pornire, fiind un partid istoric nepătat şi necompromis în actul guvernării, cu lideri cinstiţi şi oneşti, unii dintre ei veterani ai social-democraţiei române, călăuziti de o singură dorinţă, ca drepturile poporului român să fie respectate si să aiba un trai decent, iar România să devină o ţară demnă şi respectată in lume.

VENITI CU NOI, SA NE LUAM TARA-NAPOI!

Descarcă documentul
Adeziune la PSDM

Descarcă documentul
Manifest-Apel al PSDM 2015

Descarcă documentul
Lista de semnaturi pentru sustinerea PSDM in Bucuresti

Descarcă documentul
Lista de semnaturi pentru sustinerea PSDM in Judet